Solvettregler! 

03.04.2023

Jeg snakker ofte med kundene mine om solkrem mot pigmentering

Det er fordi jeg har erfart at dette er så viktig. Jeg ser dessverre en god del mennesker med ekstreme solskader i ansikt, hals, bryst og armer.

Påskesolen er sterk og da spesielt på fjellet og ved sjøen. 

Derfor er det viktig å beskytte huden mot UVA og UVB stråler og bruke solkrem med høy faktor, holde seg i skyggen, bruke caps, solhatt og beskyttende klær

Når huden blir utsatt for sollys, spesielt de ultrafiolette (UV) strålene, kan det forårsake skade på huden. 

Solbrenthet skjer når huden utsettes for for mye UV-stråler og kroppens naturlige beskyttelsesmekanismer ikke kan beskytte huden godt nok. 

De første symptomene på solbrenthet er rødhet, varme og smerte i det berørte området. Huden kan føles stram og kløende. Dette skyldes at UV-strålene forårsaker betennelse i huden. Jo mer alvorlig solbrentheten er, desto mer alvorlige symptomer kan oppstå, som blemmer, avskalling og til og med hevelse i huden. 

Hvor mye solkrem skal man bruke

Solbeskyttelse er avgjørende for å forhindre hudkreft og andre skader på huden forårsaket av solen.

Det som også er viktig å tenke på er at for mye overeksponering av UV stråler fører til for tidlig aldring av huden, rynker og pigmentering. 

SMØR DEG DERFOR HVER TIME HVIS DU ER UTE I SOLEN.

Hvilken solkrem er best?

Når du velger solkrem, bør du se etter produkter som inneholder trygge og effektive ingredienser som 

  • sinkoksid 
  • titandioksid
  • avobenzon 
  • octocrylene 
  • ecamsule. 

Disse ingrediensene er anerkjent som sikre og effektive av forskningsorganisasjoner og reguleringsmyndigheter over hele verden.

Det er viktig å merke seg at selv sunne og trygge ingredienser kan forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker. Hvis du opplever hudirritasjon eller andre bivirkninger etter å ha brukt solkrem, bør du umiddelbart stoppe bruken og kontakte lege eller hudlege.

Hvor kjøpe solkrem

DR.Baumann naturlige kremer er uten kjemiske tilsetningsstoffer, farvestoffer, parfyme, mineralske oljer og hormonforstyrrende stoffer. Du kan få kjøpt dem her 

Ønsker deg av hele mitt hjerte en nydelig Påske uten solbrenthet og med mye lys og varme


Vennlig Hilsen

Dora Hall

#kremer #naturlighudpleie #hudpleie #hudpleieprodukter #solkremer