Hvordan bevare huden din. 

24.03.2023

Aller helst ønsker jeg at kundene mine skal droppe helt å sole ansiktshuden og halsen, men det er ikke alltid lett å få folk med på det, og da går rådene mine raskt over på de nest beste alternativene. 

I går hadde jeg en samtale med en dame som spurte meg av om IPL behandling. Som kanskje mange vet så er IPL (intens pulserende lys) brukt til å fjerne pigmentflekker, solskader og sprengte kar i ansikt. 

Mange kommer en gang i året og da gjerne rett før sommersesongen med mange timer med soling i løpet av helgene og feriene. Jeg ser dessverre en god del mennesker med ekstreme solskader i ansikt, hals, bryst og armer. 

Jeg tillot meg å påpeke at hun burde slutte med soling av ansikt, bruke høy solfaktor og begynne med kremer som vil hjelpe huden å reparere seg selv. Svaret jeg fikk var at det skulle hun absolutt ikke gjøre fordi hun følte seg så mye freshere når hun var brun. "Så da må jeg bare leve med at jeg får skader, og kreft er jeg ikke redd for" sa hun. " 

Hvorfor er vi så opptatt av å være solbrune? 

#Hudhelse handler om de valgene vi gjør gjennom livet.  Begynner vi å ta vare på huden vår i tidlig alder vil vi eldes med sunn hud hele livet ut. 

Heldigvis har mange blitt mer bevisst og begynte å bruke solfaktor med høy beskyttelse. De som er mest utsatt for å få solskader er de som har: lys hud, fregner, lyse øyne og lyst hår. 

#Dr. Baumann har solfaktor 30 og 50, som heller ikke inneholder kjemiske stoffer som er farlige for huden.

Husk å smøre deg ofte i løpet av dagen!


Vennlig hilsen

Dora Hall